Ιατρός

Βιογραφικό

H κυρία Τσοκάκη Θεοδώρα γεννήθηκε στο Βόλο Μαγνησίας το 1982 και εισήχθη το 2000 στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε την ειδίκευση της Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Παθολογία Κύησης» και είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2016 ξεκίνησε την εξειδίκευσή της στην Εμβρυϊκή Ιατρική στο Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine του King’s College Hospital του Λονδίνου, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του διεθνούς φήμης Καθηγητή κ. Κύπρου Νικολαΐδη.

Κατά τη διετή παραμονή της στο King’s College, απέκτησε όλα τα πιστοποιητικά επάρκειας στο εμβρυϊκό υπερηχογράφημα (Αυχενική Διαφάνεια, 2ο τρίμηνο – Β’ επιπέδου, 3o τρίμηνο – Doppler, Εκτίμηση Τραχήλου) και στον επεμβατικό Προγεννητικό Έλεγχο (βιοψία τροφοβλάστης, αμνιοπαρακέντηση).

Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στην Εμβρυϊκή Υπερηχοκαρδιογραφία, υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριας Vita Zidere και έλαβε το αντίστοιχο πιστοποιητικό επάρκειας.

Στο τέλος της εξειδίκευσης της, έχοντας δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συμμετέχοντας σε όλα τα ερευνητικά προγράμματα του κέντρου, της απονεμήθηκετο Diploma in Fetal Medicine, η μεγαλύτερη διάκριση στην Εμβρυομητρική Ιατρική, από το Fetal Medicine Foundation.

Η γιατρός είναι μέλος του General Medical Council του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πτυχία – Διακρίσεις

Επικοινωνία